<vissza>

Zsaluzia

Köztudott, hogy a külső árnyékolók működnek a legjobb hatásfokkal, mert megakadályozzák a felesleges hőenergia és fény bejutását az épületbe. Teljesen zárt vagy maximum 45 fokban nyitott külső alumínium lamellás árnyékoló, azaz zsaluzia esetén mindössze 10-15 % melegíti a belső teret, míg ha csak az üvegfelület mögött helyezünk el belső árnyékolót a napsütés energiájának 65-70 %-a bekerül az épületbe.

A zsaluzia színének megválasztása nem csak esztétikai, hanem funkcionális szempontból is fontos, hiszen az árnyékolási képességét a szín nagymértékben maghatározza. Ez a termék a tökéletes külső árnyékoló és a modern design ötvözete. Szerkezete hasonló a reluxához csak sokkal robosztusabb. A zsaluzia rozsdamentes anyagból készül, ezért extrém időjárási viszonyok között is tökéletesen működik.

Széles lamellái, melyek belülről a kívánt szögben állíthatók, minden napszakban gondoskodnak a helység megfelelő fényviszonyairól. További előnye, hogy véd a nem kívánt bepillantástól úgy, hogy közben szabad kilátást biztosít.

Motoros és kézi működtetéssel szereljük.

   
További képeink megtekinthetőek galéria menüpontunkban. <tovább a galériához>

 

 

Copyright © 2010 Josti Árnyékolástechnika