<vissza>

Szalagfüggöny

Irodák, irodaépületek elegáns és praktikus árnyékoló szerkezete, sőt térelválasztásra is alkalmazható. Textilei lehetnek fényáteresztő, fényzáró, vagy fényvisszaverő anyagból. A szalagfüggöny forgatható lamelláival képes a bejövő fény szabályozására, valamint megfelelő textillel a fény teljes elnyelésére. Napháló (screnn) anyaggal gyártva alkalmas tehát az UV sugárzás kiszűrésére is.

A széles anyagválasztéknak köszönhetően ma már családi házak, lakások belsőárnyékolója is lehet. Az optikai védelmen túlmenően kellemes atmoszférát teremt. Lamellái rendelhetőek 127 mm-es, 89 mm-es illetve 63 mm-es változatban is. A 127mm széles fából készült szalagfüggöny lamella már sok olyan vásárlónkat meghódította, aki eddig ezt a rendszert csak irodában tudta elképzelni.

A változatos színű és minőségű szalagok UV- stabilak, speciális portaszító anyaggal kezeltek, így különösebb tisztítást nem igényelnek. Az alumínium karnis 47 x 25 mm, ezért helyigénye rendkívül kicsi. Szerelhető függőleges, vízszintes, bolt- vagy horizontíves felületre, ablaknyílásra, mennyezetre, oldalfalra egyenes és ferdesíkban, oldalvezetővel vagy anélkül. Nagy előnye tehát, hogy tetőtéri ablakokra is rendelhető. Kezelése lehet gyöngyláncos, rugós vagy elektromotoros.

   
További képeink megtekinthetőek galéria menüpontunkban. <tovább a galériához>

 

 

Copyright © 2010 Josti Árnyékolástechnika