<vissza>

Reluxa

Egyszerű működésű és praktikus árnyékoló, amely az Ön igényei szerinti pontos méretre készül alumíniumból vagy fából. Irodák és lakások hangulatos és praktikus berendezési tárgya lehet gazdag színválasztéka révén. A reluxa előnye, hogy a lamellák forgatásával szabályozható a fény mennyisége és iránya - kiváló árnyékoló -, de akár teljesen kizárható a külvilág.

Elsősorban azért a napfény szabályzója, de hasonlóan kellemes a belátás elleni funkciója is. A lamellák fokozatmentes billentésével a fény mennyisége és iránya tökéletesen irányítható az aktuális igények szerint. A reluxa tisztántartása sem okoz már gondot, mivel a lamellák portaszító bevonattal vannak ellátva.

Előnye továbbá, hogy egyszerűen szerelhető és működtethető, karbantartást sem igényel. 15, 25, 35 mm-es lamella szélességgel készülhet, óriási színválasztékból, feszített változatban is, ezzel megóvva a terméket a nagyobb huzattól.

Reluxa felszerelésével megoldható a trapéz, háromszög alakú és boltíves nyílások árnyékolása is. Természetesen a lamellák ilyenkor csak forgathatóak, de fel nem húzhatóak. A reluxa előnye a pliszéfüggönnyel szemben, hogy a "réseken" szabadon kitekinthetünk.

   
További képeink megtekinthetőek galéria menüpontunkban. <tovább a galériához>

 

 

Copyright © 2010 Josti Árnyékolástechnika