<vissza>

Garázskapuk - Redőnykapuk

Épületünk legnagyobb nyílászárója a szekcionált vagy a redőnyszerűen felgördülő garázskapu. Mindkét típus könnyen kezelhető, kevés erőkifejtéssel halkan zárható és nyitható. Mindegyik függőleges irányban működik, így nem vesz el helyet a garázs előtti térből. Kiváló hő-és hangszigetelő tulajdonsággal rendelkeznek és masszívan ellenállnak a mechanikai igénybevételnek.

A garázskapu panelek anyaga kétrétegű, horganyzott acéllemez. Közötte 40 mm vastag poliuretán hőszigetelés található. Bármely RAL-színben kazettamintás és vízszintesen bordázott felülettel rendelhető. Széles körben terjed - a redőnyhöz hasonlóan működő - automatizált garázskapu. Egyaránt alkalmas utólagos beépítésre, valamint az új építményeknél is.

A porfestett alumíniumlemezből készült redőnyház helyigénye mindössze 30x30 cm. Így a garázs mennyezeti részét is ki tudjuk használni sílécek, létrák, kerti szerszámok tárolására. A poliuretán habbal hőszigetelt redőnylécek ellenálló képességét a duplán égetett lakkfelület garantálja.

A garázskapu széles színskálájával bármely homlokzattal harmonizál, ráadásul boltíves bejáratnál is tudjuk alkalmazni.

A motor vezérelhető falikapcsolóval, de kiegészíthető a minden kényelmi igényt kielégítő elektronikai távirányítással. Áramkimaradás esetén mozgatásukat a manuális vésznyitás biztosítja.

   
További képeink megtekinthetőek galéria menüpontunkban. <tovább a galériához>

 

 

Copyright © 2010 Josti Árnyékolástechnika